OVER ONS

Wij zijn moeder en dochter en vanaf jongs af aan opgegroeid tussen de paarden en pony's. Inmiddels hebben we dan ook een grote liefde en passie opgebouwd voor paarden. Een liefde die verder gaat dan hobby, rijden en verzorgen. We willen paarden beter, gezonder en blijer maken. Hoe meer paarden we kunnen helpen, hoe beter!

De drijfkracht achter Fithorse is onze Ivanck (Mytens xx X Ulft). Een prachtige KWPN’er die vanaf 1993 bij onze familie hoorde en in 2020 helaas is overleden. We hebben ontzettend veel avonturen met Ivanck beleefd. Veel mooie avonturen, maar ook zware periodes. Hij kon ontzettend mooi bewegen, dressuurmatig en op springgebied, maar hij was ook een brokkenpiloot. Vanuit zijn ongelukken en blessures hebben we veel geleerd over het paardenlichaam en dat heeft beide onze interesse gewekt. 10 jaar geleden sloot Zudor (Sit thise one out xx X Convensana VI 204) aan in onze familie. Een prachtige temperamentvolle Lippizaner X Engels Volbloed, die gelukkig nog altijd in ons leven is. Ook met hem hebben we gedurende jaren veel meegemaakt, we leren nog elke dag van hem en dat zal ook niet anders worden. Zudor is namelijk ook een speciaal projectje waar we in de toekomst nog veel van gaan leren.

Yvonne startte al vrij snel met de paardensport massage opleiding met vele vervolg opleidingen van dien. Samara ging vaak mee naar de behandelingen en zag haar moeders werk als een grote inspiratiebron. Onze droom was dan ook op samen een bedrijf te starten en zoveel mogelijk paarden te helpen. Die droom is werkelijkheid geworden!


Doordat we beide een andere specialisatie hebben, zijn we breed inzetbaar en bieden we gecombineerde behandelingen aan. We werken nauw samen en bespreken regelmatig elkaars casussen, zodat we het gewenste resultaat vanuit verschillende hoeken kunnen aanvliegen. Ieder paard is uniek en wij zoeken samen met jou naar het perfecte behandeltraject voor jouw paard.